INHOUDSOPGAVE.
Inhoudsopgave Hedwig Vera Auteursrecht

In 1987 leerde ik Malva Meditatie in Den Haag kennen en kreeg ik mijn chakralezing, voor mij een openbaring! Kort daarna verhuisde Malva Meditatie naar Zijtaart en daar ging ik lezingen en cursussen volgen. Door de cursus ‘positief denken’ leerde ik de veel oudere Joop Gommers kennen en al gauw waren we onafscheidelijk. Joop werkte in die tijd al jaren (zowel in Den Haag als in Zijtaart) intensief als vrijwilliger bij Malva, maar kon dat lichamelijk niet langer meer volhouden. Al jaren zocht ik naar een goede opleiding om optimaal met mijn gave te leren werken en die vond ik bij Malva Meditatie. Samen hebben we in 1989-1990 het eerste schooljaar van de Malvaschool gedaan. In 1991 trouwden we in Veghel en ging ik als parttimer op de Malva hoeve werken. In 1992-1993 hebben Joop en ik samen met succes het tweede schooljaar bij Malva Meditatie gevolgd. Vijf jaar lang in Zijtaart bevoorraadde ik twee dagen in de week het winkeltje, zette ik koffie en thee voor de cursisten van de school en viel ik af en toe in als er een oneven aantal cursisten was. Het was een heerlijke tijd, waarin ik alle bandjes van lezingen kocht die ik nodig had om alle achtergrond informatie over de aura en de chakra’s te achterhalen.

Ondertussen werkte ik meer dan 100 lezingen uit, combineerde al die informatie met elkaar en werd nu echt therapeut voor mijn gevoel. Mijn eerste cliënten stonden al gauw op de stoep en Joop en ik genoten vooral van elkaar tot Joop in 2003 over ging. Een jaar later leerde ik Koos (later Vera) kennen. Joop met al zijn liefde voor mij had daar heel duidelijk de hand in gehad. Het was liefde op het eerste gezicht! Vera ontdekte al gauw mijn cassettebanden van Malva en mijn liefde voor de diepere waarde van de lezingen die door de broeders en Meesters van Malva via het medium uitgesproken waren. Hij is dan ook de motor achter en de oprichter van Malva Registratie! Samen vormen wij een geweldig team, Vera met de geluidstechnische kennis, zijn computervaardigheden en zijn opleiding tot vormingswerker voor volwassenen en ik met mijn medische kennis en ervaringen, de spirituele/therapeutische kennis en mijn magnetische gave. We stimuleren elkaar en vinden samen telkens weer de passie en het enthousiasme door te gaan om de aan ons in bewaring gegeven ‘rijkdom’ vol spirituele kennis met iedereen te delen.

Al heel lang was er bij mij het verlangen om les te gaan geven. Die innerlijke passie om al mijn opgedane kennis en inzichten, waar ik zo van genoten had (en nog steeds van geniet) bij het uitwerken van het materiaal voor mijn boeken en lessen, aan anderen over te mogen dragen. Mijn 'van harte therapeut zijn' krijgt zo een extra dimensie en dat is genieten voor mij, maar ook voor mijn cursisten. Vera bleek ook hier in een prima coach en een uitstekend leermeester. Zo gingen mijn eerste cursussen van start. Inmiddels weten een aantal cursisten waar Vera en ik ook in het lesgeven samen voor staan en gaan. Dat is kwaliteit, kennis en geestelijke ontwikkeling, onderbouwt met heel veel liefde, passie en inzet.


Uiteraard kun je niet lesgeven als je de juiste materialen daarvoor niet aan je cursisten kunt verstrekken. We vonden Ankhen, Kosmische Schijven, kleurkaarten, massage oliën e.d. om aan iedereen met belangstelling daarvoor te kunnen verstrekken. Maar tijden veranderen de animo voor groepslessen verdween en zo ontstonden de schriftelijke cursussen/boeken. Eerst ‘Werken met Ankh & Kosmische Schijven’ in 2011 en vervolgens ‘Werken met Chakra’s, Aura & Kundalini’ in 2012. Mensen konden nu zelf, individueel en in hun eigen tempo de lessen volgen en dat sloeg aan. Het jaar 2013 werd voor ons een heel spannend en bijzonder jaar. Al jaren lang wilden we weg uit Veghel en dit jaar werd het voor ons nu of nooit. We wilden naar Haarlem, Vera’s geboorteplaats, waar we ons allebei thuis voelen. We redden het net op tijd en 30 september 2013 trouwden we in het stadhuis van Bloemendaal. Koos werd vanaf het moment dat we in Haarlem woonden Vera. Hoewel ze zich zowel man als vrouw voelt ging haar voorkeur naar die naam uit. In Haarlem startte ik 1 maart 2014 mijn eigen bedrijf Vayra-Ghanta; Vayra de naam voor alle verkoopartikelen, Ghanta de naam voor mijn praktijk. In eerste instantie kreeg ik een praktijkruimte in het Touchdown Center Haarlem, maar per 1 oktober werd dit gesloten. In de Crown Business Center kreeg ik 1 oktober 2014 een nieuwe praktijkruimte, echt een ruimte waar ik heel trots op ben! Daar is niet alleen therapie mogelijk maar ook (individuele) workshops en lezingen. Eind 2015 kwam het boek: ‘Werken met de Ankh voor Jezelf’ tot stand, om te voorzien in de toenemende individuele behoefte van mensen die met een Ankh willen werken.


Een lieve groet van Hedwig Arkenaar

Hedwig

Ik heet Hedwig, geboren in 1954. Ik groeide op als oudste in een gezin met vier kinderen. Ik ben geen allemans vriend, maar wel een heel sociaal en loyaal mens. Op mijn negende had ik mijn eerste paranormale ervaring. Mijn interesse in die richting was gewekt.


Via mijn lievelingstante leerde ik op mijn 18de de boeken van mevrouw Mulder-Schalekamp kennen. Ik las ze allemaal en twee maanden voor haar dood mocht ik haar persoonlijk leren kennen. Zij vertelde mij dat ik rond middelbare leeftijd heel ‘rijk’ zou zijn en dat ik vooral die ‘rijkdom’ met anderen moest delen! Nu begrijp ik wat ze toen bedoelde en ik doe het graag en met liefde!


Via helderziende Joop van Limbeek ontdekte ik mijn gave om te kunnen magnetiseren. Hij raadde me aan eerst met volle teugen te gaan leven, die gave kwam wel als ik daaraan toe was. Hij had me geen wijzere raad kunnen geven! Ik werd doktersassistente van beroep en werkte jarenlang bij een huisarts, op de algemene polikliniek en op diverse verpleegafdelingen.

CP02

Naar begin Pagina.