Catalogus Malva Registratie

Archief
In het archief van Malva Registratie bevinden zich een kleine 3000 audio-opnamen van lezingen van Gerard Tetteroo (Kring der Verbondenen) en Lex Persoon (Malva Meditatie). Deze opnamen zijn alle van cassettebanden af gedigitaliseerd en zo goed mogelijk gecatalogiseerd.

Catalogiseren
Voor het catalogiseren is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de originele nummeringen die zowel de Kring der Verbondenen als Malva Meditatie gebruikten, ondanks het feit dat er nogal wat hiaten en dubbelingen inzitten en het zo nu en dan ontbreekt aan een logische volgorde.
De opnamen zijn in groepen verdeeld. Elke groep beslaat 1 of meerdere pagina's in de catalogus. Elke pagina bevat de opnamen die op 1 Dvd staan (in een enkel geval betreft het een Cd).

Opnamen die verloren zijn gegaan
Er zijn veel meer lezingen gehouden, en wellicht opgenomen, dan er aan opnamen in ons archief liggen. Banden zijn kapot gegaan, zoek geraakt of, zoals bij de Kring der Verbondenen in de begin jaren weer hergebruikt.
Voor een meer uitgebreide catalogus, met ede vermeldingen van ook deze lezingen kunt u dit per e-mail aanvragen:
malva@malva-registratie.nl
Ook voor een meer gedetailleerde tekst en uitleg hebben wij een uitgebreide Inleiding gemaakt.

Catalogus 2021
Klik op onderstaande afbeelding om de Catalogus 2019 als Pdf-bestand te downloaden. Een Catalogus als Excel-bestand gewenst? Mail dan even naar bovenstaand adres en deze wordt gratis per e-mail opgestuurd.